The Body Shop

Aukioloajat

Tänään
10–20
ma–pe
10–20
la
10–18
su
12–18

Kosmetiikkaa

The Body Shop on aito englantilainen aktivistinen kauneusbrändi, joka perustettiin vuonna 1976 Brightonissa Englannissa. The Body Shop haluaa muuttaa maailmaa positiivisemmaksi paikaksi ja tarjoaa tällä hetkellä yli 700 korkealaatuista täysin eläinkokeettomasti ja luonnosta inspiraationsa saanutta tuotetta ihon- vartalon- ja hiustenhoitoon sekä meikkaamiseen. Tule kokemaan ainutlaatuinen ostoskokemus ja tutustu todellisiin voimaraaka-aineisiin kuten teepuu, voipuunvoi ja hamppu, kaikki eettisesti ja vastuullisesti kasvatettu ja ostettu – poimi valikoimastamme omat suosikkisi ja kuori, pehmennä ja kosteuta ihosi. Meille kaikki ovat tervetulleita. Tervetuloa asioimaan myymäläämme tai verkkokauppaamme www.thebodyshop.fi.

Meiltä voit tilata myös kotiinkuljetuksella!

wolt

Pohjakartta

overlay_instruction

Ajankohtaiset tarjoukset

The Body Shop
Uudet kausisarjat!
The Body Shop
Tarjous!
The Body Shop

Tea Tree- sarja -25%

Tea Tree- sarjaan kuuluu kattava valikoima kasvojenhoitotuotteita, vartalonpesu, hiuksille tuotteita sekä meikkipuuteri .Kasvotuotteet on tarkoitettu erityisesti rasvoittuvalle iholle. Tuotteet sisältävät reilun yhteisökaupan teepuuöljyä Keniasta.

The Body Shop
Kanta-asiakkaille -25%
The Body Shop

Kasvovoide SPF50 (60ml). Norm. 29,90€, nyt 22,43€ !

Suosittu Skin Defence SPF50 -voide on palannut valikoimaamme! Ultrakevyt kosteuttava aurinkosuoja. Lisäksi se suojaa ihoa sisä- ja ulkoilman saasteilta. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi liikkeessä ja saat edun käyttöösi heti!

The Body Shop
Kanta-asiakastarjous!
The Body Shop

C-vitamiini sarja -25%

Elvytä sameaa, väsyneen näköistä ihoa lisäämällä ihonhoitorutiineihisi C-vitamiinituotteita! Tehokas ohut/kevyt peitevoide kuuluu alennukseen myös, se sisältää C-vitamiinia ja auttaa peittämään näpyt, tummat silmänaluset ja jopa parransängen.

The Body Shop
TÄYTTÖPALVELU
The Body Shop

Shampoo ja vartalopesuaineita 300ml pullo

Meillä voit ensin ostaa ja sitten uudelleen täyttää Inkivääri shampoota sekä vartalon pesuaineita tuoksuissa Almond Milk, Shea, British Rose, Strawberry ja Pink Grapefruit. Shampoo 16,50€ ja täyttönä 13,50€. Vartalonpesut 11,90€ ja täyttönä 8,90€.