The Body Shop

Aukioloajat

Tänään
10–20
ma–pe
10–20
la
10–18
su
12–18

Kosmetiikkaa

The Body Shop on aito englantilainen aktivistinen kauneusbrändi, joka perustettiin vuonna 1976 Brightonissa Englannissa. The Body Shop haluaa muuttaa maailmaa positiivisemmaksi paikaksi ja tarjoaa tällä hetkellä yli 700 korkealaatuista täysin eläinkokeettomasti ja luonnosta inspiraationsa saanutta tuotetta ihon- vartalon- ja hiustenhoitoon sekä meikkaamiseen. Tule kokemaan ainutlaatuinen ostoskokemus ja tutustu todellisiin voimaraaka-aineisiin kuten teepuu, voipuunvoi ja hamppu, kaikki eettisesti ja vastuullisesti kasvatettu ja ostettu – poimi valikoimastamme omat suosikkisi ja kuori, pehmennä ja kosteuta ihosi. Meille kaikki ovat tervetulleita. Tervetuloa asioimaan myymäläämme tai verkkokauppaamme www.thebodyshop.fi.

Meiltä voit tilata myös kotiinkuljetuksella!

wolt

Pohjakartta

overlay_instruction

Ajankohtaiset tarjoukset

The Body Shop
VARTALOVOIT 200ml
The Body Shop

-30% Nyt 15,40€, norm. 22€

Hemmottele vartaloasi vartalovoillamme, jotka on valmistettu vähintään 95% luonnosta peräisin olevista raaka-aineista, ovat vegaanisia, pakattu 100% kierrätysmuoviin ja antavat 96h ravitsevan kosteutuksen! Tule valitsemaan oma suosikkisi!

The Body Shop
Kasvovoiteet
The Body Shop

-25%

Tule löytämään isosta valikoimastamme kasvovoiteita juuri sinun ihotyypillesi sopiva!

The Body Shop
Uutta!
The Body Shop

Bluebell ja Yuzu Kevään kausisarjat saapuneet

Tutustu pirteän sitruksisiin Yuzu-tuotteisiin ja kasteenraikkaan kukkaisiin Bluebell-tuotteisiin. Ne sisältävät runsaasti reilun yhteisökaupan ihoa hoitavia raaka-aineita. Limited edition sarjat ovat myynnissä vain rajoitetun ajan.

The Body Shop
Kanta-asiakastarjous!
The Body Shop

Hiustuotteet -30%

Kanta-asiakastarjous hiustuotteet -30% koko maaliskuun tai niin kauan kuin tuotteita riittää! Tarjous ei koske oheistuotteita. Kanta-asiakkuuden voi tehdä liikkeessä ja saat edun käyttöösi heti!

The Body Shop
Wolt kotiinkuljetus!
The Body Shop

Koskarin Body Shopista

Nyt saat näppärästi suosikkituotteitasi tai lahjapaketin tilattua Woltin kautta suoraan kotiisi tai lahjan saajalle. Valikoima on rajattu suosituimpiin sarjoihimme ja tuotteisiimme. Valikoimasta löytyy tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille.