PALVELUT
WC:T
Asiakas WC:t Ilmaiset WC-tilat sijaitsevat 0., 1. ja 3. kerroksissa. INVA-WC:t sijaitsevat 0. ja 1. kerroksissa.

Lastenhoitohuone
Lastenhoitohuone on toistaiseksi pois käytöstä korjaustöiden takia.

Leikkipaikka
Lasten leikkipaikka on toistaiseksi pois käytöstä korjaustöiden takia.

Eläinystävät
Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Koskikeskuksen yleisiin tiloihin omistajansa seurassa.
Huomioithan, ettei eläintä voi jättää yksin ja jokainen liike päättää erikseen eläinasiakkaista omissa tiloissaan.

Löytötavarat
Kauppakeskuksen yleisiin tiloihin ja liikkeisiin jääneet löytötavarat toimitetaan päivittäin infopisteelle (R-kioski, 1.kerros), josta niitä voi tiedustella joko paikan päällä tai puhelimitse, p. 050-5296555. Löytötavarat toimitetaan edelleen joka toisen viikon tiistaina Suomen Löytötavarapalveluun www.loytotavarat.net. Tiedustelut palvelunumerosta ma-la klo 9-17, p. 0600 03394.

Säilytyslokerot
Kauppakeskuksen säilytyslokerot sijaisevat 0.kerroksessa, Otavalan tunnelin puoleisessa päässä. Säilytyslokerot toimivat koodilukoilla ja ne ovat asiakkaidemme käytössä kauppakeskuksen aukioloaikojen puitteissa.

Kauppakeskuksessa liikkuminen esteettömästi
Kauppakeskukseen pääsee esteettömästi sisään jokaisesta sisäänkäynnistä. Koskenportin, Sorinportin ja Koskenrannan sisäänkäynneillä on luiskat, joita pitkin pääsee kulkemaan esteettömästi ja Otavalan tunnelin sisäänkäynnillä on käytettävissä hissi. Myös kauppakeskuksen sisällä pääsee liikkumaan esteettömästi hissejä käyttäen.

Pyörätuolin lainaus
Tarjoamme pyörätuolin maksutta käyttöön sitä tarvitseville asiakkaillemme. Pyörätuolin lainausta voi tiedustella Koskikeskuksen infopisteeltä (R-kioski), p. 040 142 4233