INFO
Koskikeskus on Tampereen monipuolisin kauppakeskus kaupungin keskustassa. Meillä asiakkaita palvelee lähes 100 erikoisliikettä arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan. Vahvuutenamme on laaja valikoima pukeutumisen ja muodin erikoisliikkeitä, houkuttelevat kahvila- ja ravintolapalvelut, elokuvateatteri sekä asiantuntevat terveyspalvelut. Lisäksi asiakkaidemme käytössä on 425 autopaikan lämmin pysäköintilaitos.

 

Palvelut

WC:T
Asiakas WC:t Ilmaiset WC-tilat sijaitsevat 0., 1. ja 3. kerroksissa. INVA-WC:t sijaitsevat 0. ja 1. kerroksissa.

Lastenhoitohuone
Lastenhoitohuone sijaitsee 3. kerroksessa.

Leikkipaikka
Leikkipaikka sijaitsee 3. kerroksessa. Leikkipaikka käytettävissä kauppakeskuksen aukioloaikojen puitteissa.

Löytötavarat
Kauppakeskuksen yleisiin tiloihin ja liikkeisiin jääneet löytötavarat toimitetaan päivittäin infopisteelle (R-kioski, 1.kerros), josta niitä voi tiedustella joko paikan päällä tai puhelimitse, p. 040 142 4233 Löytötavarat toimitetaan edelleen jokaisen viikon maanantaina Suomen Löytötavarapalveluun www.loytotavarat.net. Tiedustelut palvelunumerosta ma-la klo 9-17, p. 0600 03394 ja tiedustelut toimistosta ma-pe klo 9-17, käyntiosoite Satakunnankatu 31, Tampere.

Säilytyslokerot
Kauppakeskuksen säilytyslokerot sijaisevat 0.kerroksessa, Otavalan tunnelin puoleisessa päässä. Säilytyslokerot toimivat koodilukoilla ja ne ovat asiakkaidemme käytössä kauppakeskuksen aukioloaikojen puitteissa.

Kauppakeskuksessa liikkuminen esteettömästi
Kauppakeskukseen pääsee esteettömästi sisään jokaisesta sisäänkäynnistä. Koskenportin, Sorinportin ja Koskenrannan sisäänkäynneillä on luiskat, joita pitkin pääsee kulkemaan esteettömästi ja Otavalan tunnelin sisäänkäynnillä on käytettävissä hissi. Myös kauppakeskuksen sisällä pääsee liikkumaan esteettömästi hissejä käyttäen.

Pyörätuolin lainaus
Tarjoamme pyörätuolin maksutta käyttöön sitä tarvitseville asiakkaillemme. Pyörätuolin lainausta voi tiedustella Koskikeskuksen infopisteeltä (R-kioski), p. 040 142 4233