Pysäköinti

Pysäköinti P-Koskikeskuksessa

Ostoksille tullessasi voit pysäköidä autosi lämpimään parkkihalliin, P-Koskikeskukseen. Parkkihalliin sisäänajo on Suvantokadun puolelta. Pysäköinti on pysäköintihallissa kaikille maksullista.

Maksuttomat invapaikat (3 kpl) sijaitsevat Suvantokadulla.

P-Koskikeskuksessa pysäköidään ilman lipukkeita. Pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterintunnistuksella. Pysäköinnin maksamiseen on kaksi vaihtoehtoa.

Koskikeskuksessa on käytössä helppo Moovy-pysäköintisovellus. Sovelluksen käyttäjänä voit vain ajaa sisään ja ulos käymättä maksupisteellä. Pysäköinnit veloitetaan jälkikäteen sovellukseen antamaltasi maksukortilta. Moovy on käytössä lähes kaikissa Tampereen pysäköintitaloissa sekä kadunvarsipysäköinnissä. Sovelluksen voi ladata puhelimeen App Storesta ja Google Playsta.

 

 

Maksupisteet

Jos et ole vielä Moovyn käyttäjä; maksa pysäköintisi debit- tai credit-kortilla vierailusi jälkeen maksupisteellä. Uudet siniset maksupisteet löytyvät samoilta tutuilta paikoilta, missä kassat ovat ennenkin olleet.

Maksaminen aloitetaan syöttämällä auton rekisteritunnus. Maksun jälkeen puomi aukeaa automaattisesti ulosajossa. Mikäli tarvitset kuitin pysäköinnistä, saat tilattua sen suoraan sähköpostiisi.

Sähköautojen latauspisteet

Koskikeskuksen pysäköintihallissa on neljä sähköautojen latauspistettä. Plugit latauspaikat sijaitsevat ajoluiskasta oikealle kääntyen ja seuraten opastekylttejä. Helen pikalatauspiste löytyy läheltä ulosajoa.

Latauspisteet on tarkoitettu hybridi- ja sähköautojen lataamiseen.

Plugit Finland Oy -latauspalvelu tuotetaan veloituksetta ja ympäristöystävällisemmän autoilun tuen tarjoaa LähiTapiola Pirkanmaa.

Helenin pisteellä on Tritium Veefil 50 kW pikalatauslaite, joka on kytketty Virta-verkostoon. Ajantasainen lataushinnasto Virta-sovelluksessa.

 

Kauppakeskuksen polkupyöräparkkeja on n 190:lle polkupyörälle:

Koskenranta 38
Suvantokadun kulma 40
Suvantokatu 15
Hatanpään valtatie 100