Info

Tervetuloa Koskikeskukseen! Meille sinun viihtymisesi on sydämenasia, ja siksi tarjoamme laajan liikevalikoiman ohella useita palveluita vieraillemme. Lue lisää alta!

WC:t

Koskikeskuksessa asiakkaidemme käyttöön suunnatut, maksuttomat wc-tilat sijaitsevat 0., 1. ja 3. kerroksessa. INVA-WC:t sijaitsevat 0. ja 1. kerroksessa. Löydät ne selkeästi pohjakarttaan merkittyinä esimerkiksi  virtuaalisesta kartastamme

Lastenhoitohuone

Pienet lapset vanhempineen on huomioitu Koskikeskuksessa lastenhoitotilan muodossa. Lastenhoitohuone sijaitsee 3.kerroksessa. Sieltä löydät lastenhoitopöydät, mikron sekä suojatun tilan imetykselle.

Leikkipaikka

Perheen pienimpien ikisuosikki, lasten leikkipaikka sijaitsee keskuksen kolmannessa kerroksessa, aivan lastenhoitotilojen vieressä. Hauskoja leikkihetkiä!

Eläinystävät

Lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita Koskikeskuksen yleisiin tiloihin yhdessä omistajansa kanssa. Huomioithan kuitenkin, ettei eläintä voi jättää yksin ja että jokainen liike päättää eläinasiakkaista omissa tiloissaan.

Säilytyslokerot

Kauppakeskuksen säilytyslokerot sijaisevat 0. kerroksessa, Otavalantunnelin puoleisessa päässä. Säilytyslokerot toimivat kätevillä koodilukoilla ja ne ovat asiakkaidemme käytössä kauppakeskuksen aukioloaikojen puitteissa.

Lokeron koko: leveys 36,5cm x korkeus 41cm x syvyys 48cm

Esteettömyys

Kaikki kauppakeskuksen sisäänkäynnit ovat esteettömiä. Koskenportin, Sorinportin ja Koskenrannan sisäänkäynneillä on käytössä luiskat ja Otavalantunnelin sisäänkäynnillä sijaitsee hissi. Myös kauppakeskuksen sisällä pääsee liikkumaan esteettömästi leveiden käytävien ansiosta sekä hissejä käyttäen.

Pyörätuolin lainaus

Tarjoamme pyörätuolin maksutta käyttöön sitä tarvitseville asiakkaillemme. Pyörätuolin lainausta voi tiedustella Koskikeskuksen infopisteeltä (K KoskiHerkku), +358 400 354 364.

Wifi

Koskikeskuksen asiakkaille ilmainen wifi on nimellä "CITYCONNECT".

Löytötavarat

Puh. +358 400 354 364
Kauppakeskuksen neuvonta sijaitsee 0- kerroksessa K KoskiHerkun yhteydessä.
Neuvonnasta voi kysellä myös löytötavaroita heti häviämisen jälkeen.
Löytötavarat toimitetaan kerran viikossa Pirkanmaan Löytötavaratoimistolle, josta niitä voi tiedustella. Yhteystiedot: https://www.plt.fi/info