BioPro

Aukioloajat

Tänään
10–20
ma–pe
10–20
la
10–18
su
12–18

BioPro Terveyskauppa

BioPro on monipuolinen luonnollisen hyvinvoinnin erikoisliike. Meiltä löydät luonnollisen terveyden, painonhallinan ja terveellisen ravinnon tuotteet, ravintolisät, superruoat ja luontais kosmetiikan. Tervetuloa tutustumaan kotisivuillemme!

Pohjakartta

overlay_instruction


Hyvinvointi · 1. kerros


Ajankohtaiset tarjoukset

BioPro
Kaikkea kesään!
BioPro

Tervetuloa

BioPro
Algamaris aurinkovoiteet
BioPro

-15%

BioPro
Cultivator's kasvivärit
BioPro

14,35€ Norm 15,95€

Cultivator’s Organic -hiusvärit ovat turvallisia, luonnollisista kasvisperäisistä raaka-aineista valmistettuja vesiliukoisia hiusvärejä. Värit eivät sisällä ammoniakkia, raskasmetalleja, PPD:tä, parabeeneja, eikä resorsinolia.

BioPro
Easy Sweet vartalosokerit
BioPro

14,35€ 15,95€

Easy Sweet -vartalosokeri on luonnonmukainen ihokarvojen poistamiseen tarkoitettu sokerointimassa.

BioPro
Laponie of Scandinavia
BioPro

-15%

KOTIMAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA. KAIKILLE LAPONIEN TUOTTEILLE ON MYÖNNETTY ALLERGIA-, IHO- JA ASTMALIITON ALLERGIATUNNUS!

BioPro
Suncaroten Strong 40kaps
BioPro

19,90€ Norm 24,90€

Astaksantiinia, beetakaroteenia ja lykopeenia sisältävä ravintolisä. Tue ihosi hyvinvointia ja hehkeyttä aurinkokapseleiden avulla!

BioPro
Hair Volume
BioPro

Alk 24,90€ Norm Alk 27,90€

Hair Volume™ auttaa saamaan kauniimmat, vahvemmat ja tuuheammat hiukset. Hair Volumen teho perustuu ainutlaatuiseen bioaktiiviseen ravinneyhdistelmään, joka ravitsee ja aktivoi hiusta ja hiustuppea sisältäpäin.

BioPro
ColonicPlus mikrobiomi 80
BioPro

16,90€ Norm 23,90€

Colonic Plus® Mikrobiomi -ravintolisä sisältää patentoitua ButyOil® butyraattia triglyseridimuodossa (tributyriini). B2-vitamiini edistää limakalvojen ja ihon hyvinvointia. Butyraatti on lyhytketjuinen rasvahappo, suoliston aineenvaihdunta tuote.

BioPro
KarpaLact Strong 60kaps
BioPro

Alk 23,90€ Norm alk 29,90€

KarpaLact Strongin vakioitu Cran-Max® -karpalouute sisältää koko karpalon; mehun, kuoret, hedelmälihan ja siemenet joiden aktiivisuus säilyy vaikutusalueille asti KarpaLact Strong sisältää tarkoin valittuja maitohappobakteereja.

BioPro
Havitall 250g
BioPro

33,90€ Norm 35,90€

Psyllium -siemenen kuori on liukenematon luontainen kuitu, joka turpoaa joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Kuidun riittävä karkeus (20 mesh) ja hajoamattomuus on turvallista ja auttaa suoliston toimintaa. + Mustikkajauhetta ja maitohappobakteeria

BioPro
PharmaNord Ubikinoli 60ka
BioPro

55,90€ Norm 67,90€

BioActive Q10 Ubiqinol® sisältää ubikinonia sen aktiivisessa muodossa ubikinolina. Ubikinoli voi siis imeytyä suoraan ja se nostaa yleensä ubikinonin veripitoisuuden noin kolme kertaa korkeammalle kuin perinteinen ubikinoni jos annos on sama.

BioPro
Aqva vedensuodattimet
BioPro

Myös vaihtosuodattimet Alk 69€