BioPro

Aukioloajat

Tänään
10–20
ma–pe
10–20
la
10–18
su
12–18

BioPro Terveyskauppa

BioPro on monipuolinen luonnollisen hyvinvoinnin erikoisliike. Meiltä löydät luonnollisen terveyden, painonhallinan ja terveellisen ravinnon tuotteet, ravintolisät, superruoat ja luontais kosmetiikan. Tervetuloa tutustumaan kotisivuillemme!

Pohjakartta

overlay_instruction


Hyvinvointi · 1. kerros


Ajankohtaiset tarjoukset

BioPro
Bio- Pycnogenol 120tabl
BioPro

32,90€ 35,90e

Antioksidantti-ravintolisä, joka auttaa esimerkiksi ylläpitämään verisuonien terveyttä ja suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Iholle ja kollageenin tuotantoon. Siitepölyaikaa helpottamaan. Jalkojen turvotukseen.

BioPro
Biolatte Superzym 60kaps
BioPro

25,90€ 26,90€

Biolatte Superzym sisältää entsyymi-koentsyymi Q10:tä sekä kuutta ihmisspesifistä entyymiä, jotka tehostavat ruoansulatusta pilkkomalla ravintoaineita ja parantamalla niiden käsittelyä sekä imeytymistä suolistossa.

BioPro
Laktoferriini +Rauta +C
BioPro

22,90€ 23,20€

Ferritiiniarvojen tueksi raudan imeytymistä edistämään. Lisääntyneeseen raudan tarpeeseen. Tehokas yhdistelmävalmiste laktoferriiniä, liposomaalista rautaa ja C-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, makeuttamaton, hiivaton.

BioPro
Mulberry
BioPro

Alk 20,90€ Alk 22,90€

Mulberry™ tabletit on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tukea verensokeritasapainon hallintaan. Tabletit perustuvat perinteiseen Japanilaiseen yrttiyhdistelmään. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasapainoa ja tukee painonhallintaa

BioPro
Puhdas+ Rosemary hiusvesi
BioPro

15,90€ 18,90€

Rosmariinin verenkiertoa stimuloivat ominaisuudet, kyky vähentää hiustenlähtöä, antioksidanttiset voimat sekä kyky lisätä hiusten kiiltoa ja vahvuutta tekevät siitä tehokkaan ainesosan hiustenhoidossa.

BioPro
SkinGain Original 30ps
BioPro

31,90€ 34,90€

SkinGain Beauty Booster sisältää ainutlaatuisen, patentoidun, yhdistelmän 1. ja 2. tyypin kollageenia ihosi parhaaksi. Sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon ja rustojen normaalia toimintaa varten.

BioPro
Solgar L-Lysiini 100tabl
BioPro

21,90€ 25,50€

Vahva aminohappovalmiste, ravintolisä terveytesi tueksi. Lysiini on yksi luonnon 20 yleisimmästä aminohaposta. Se on välttämätön aminohappo, joka tarkoittaa, että ihmiskeho ei itse pysty valmistamaan sitä muista aineista eli se on saatava ravinnosta.

BioPro
Testo Boost 60tabl
BioPro

17,90€ 21,45€

Bertil's Testo-boost, oivallinen valinta testosteronitasojen ylläpitoon, urheilijoille, seksuaalisen kyvykkyyden ja halukkuuden edistämiseen, miehille.

BioPro
Biomed Nattokinaasi 30kps
BioPro

39,90€

Tehokas ja pitkävaikutteinen nattokinaasi. Entsyymivalmiste, sydän -ja verisuoniterveyden edistäjä. Liuottaa verihyytymiä, alentaa verenpainetta, tehostaa verenvirtausta, lievittää tulehdusta.

BioPro
Faceimage kasvoteipit
BioPro

22,90€ 22,90€

Kinesioteippaus on tehokas apu kasvojen ilmeen kohottamiseen, turvotuksen poistamiseen ja ryppyjen hoitoon. Kasvoteippaus aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, vähentää lihasjännityksiä, parantaa nestekiertoa ja aineenvaihduntaa.